Marstrand och arrangemanget

Det är här det händer!

Det är juli och vi samlas på Marstrand, en pittoresk ö på den svenska västkusten, för att kombinera segling i världsklass med en härlig folkfest och affärer. På dagarna pratas det segling och affärsmöjligheter och på kvällarna är det mingel och festligheter.

I Race Village möter ni våra partners som erbjuder aktiviteter och spännande nyheter för alla. Här finns möjlighet att prova på segling, smaka på västkusten, möta värlsklass-seglare eller bara koppla av.

Evenemanget har ständigt lockat till sig de bästa seglarna i världen och tack vare Aston Harald, ägare till World Match Racing Tour, introducerades under 2016 den moderna katamaranen M32 som adderade spänning och action till tävlingen. Detta är Formel 1 på vatten.

Vi är stolta över att vara arrangörer till en av de absoluta höjdpunkterna på World Match Racing Tour.