Kontakta organisationen / Om Create

Du är välkommen att kontakta oss direkt för mer information.
Alternativt fyller du i vårt Kontaktformulär

Create Agency Sweden AB är ett nystartat bolag som för närvarande fokuserar uteslutande på GKSS Match Cup.

Create skapar plattformar där företag möter varandra och sina kunder i en inspirerande och avslappnad miljö. GKSS Match Cup Sweden skapar möjligheter för partners att synliggöra sig i ett fantastiskt sammanhang, men även finna utrymme att hitta samarbeten med andra partners och nya kunder. Vi bygger en plattform och ett nätverk för att främja affärer, relationer och entreprenörsskap.

Som HR aktivitet erbjuder matchcupen en oslagbar möjlighet att visa uppskattning till befintlig personal och även att visa upp sig som en attraktiv arbetsgivare på en arbetsmarknad där kompetensförsörjning blir en allt viktigare fråga.


Madelene Gimlegård
Event & Partner Manager
0767 – 75 92 13, madelene [at] createagency.se

Patrik Malmer
Director Match Cup
0705 – 81 45 03, patrik [at] createagency.se